Міжнародно-правові проблеми боротьби з піратством - Гайворонська, Ю. Р.; Гайворонская, Ю. Р.; Gaivoronskaya, Yu. R. (Одеса, 2010)
У статті автор переконує, що міжнародним товариством проводяться активні дії щодо боротьби з міжнародним піратством. Але, становище міжнародного морського права все ж закликає всіх членів міжнародної співдружності спрямувати свої сили на боротьбу з таким серйозним міжнародним злочином, тому що, тільки з’єднавши всі зусилля разом, ми зможемо назавжди викоренити дану проблему.
Гайворонська Ю. Р. Міжнародно-правові проблеми боротьби з піратством / Ю. Р. Гайворонська // Міжнародні читання присвячені пам’яті професора Імператорського Новоросійського університету П. Є. Казанського: матеріали Міжнародної конференції (м. Одеса, 22-23 жовтня 2010 року). - Одеса, 2010. - С. 259-261.
Keywords: міжнародне піратство; міжнародне морське право; морське піратство; міжнародне судноплавство; международное пиратство; международное морское право; морское пиратство; international piracy; international admiralty law; maritime piracy; международное судоходство; international shipping