Функціональна спрямованість діяльності прокурора у досудовому провадженні: проблеми визначення - Гловюк, І. В.; Гловюк, И. В.; Gloviuk, I. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Стаття присвячена дослідженню визначення функціональної спрямованості діяльності прокурора у досудовому провадженні на основі положень КПК України 2012 р. Аналізуються доктринальні підходи щодо визначення кримінально-процесуальних функцій прокурора; детальна увага приділяється можливості визначення кримінального переслідування та процесуального керівництва як кримінально-процесуальних функцій прокурора. Робиться висновок, що у досудовому провадженні прокурор реалізує: функцію прокурорського нагляду; функцію кримінального переслідування; функцію забезпечення відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням; функцію міжнародного співробітництва.
Гловюк І. В. Функціональна спрямованість діяльності прокурора у досудовому провадженні: проблеми визначення / І. В. Гловюк // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 17 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – C. 278-295.
Keywords: прокурор; кримінально-процесуальна функція прокуратури; досудове провадження; уголовно-процессуальная функция прокуратуры; досудебное производство; prosecutor; criminal procedural function; pre-trial investigation