Особливості змісту освітніх правовідносин - Тицька, Я. О. (My University, 2013)
Стаття присвячена теоретико-правовому дослідженню змісту освітніх правових відносин України.
Тицька Я. О. Особливості змісту освітніх правовідносин / Я. О. Тицька // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер. Юриспруденція. – 2013. – Т. 1, № 6-1. – С. 84-87.
Keywords: освітні правовідносини; суб’єктивні права; юридичні обов’язки; суб’єкти освітніх правовідносин