Плани практичних занять з навчальної дисципліни «Психологічне консультування» : практикум - Цільмак, Олена Миколаївна; Цільмак, О. М.; Цильмак, Елена Николаевна; Tsilmak, Olena M. (Одеса : Фенікс, 2021)
У практикумі подається інноваційна методика проведення інтерактивних практичних занять з навчальної дисципліни «Психологічне консультування», яка включає у себе тематичні питання для бліцопитування, теми рефератів, психодіагностичні методики, психотренінгові вправи, ділові та сюжетно-рольові ігри, ситуативні задачі, практичні завдання. Інноваційний підхід до проведення практичних занять посприятиме формуванню у здобувачів вищої освіти професійно-психологічної компетентності.

В практикуме подается инновационная методика проведения интерактивных практических занятий по дисциплине «Психологическое консультирование», которая включает в себя тематические вопросы для блиц-опросов, темы рефератов, психодиагностические методики, психотренинговые упражнения, деловые и сюжетно-ролевые игры, ситуативные задачи, практические задания. Инновационный подход к проведению практических занятий поспособствует формированию у соискателей высшего образования профессионально-психологической компетентности.

The workshop provides an innovative method of conducting interactive practical classes in the discipline of "Psychological Counseling", which includes thematic questions for questioning, essays, psychodiagnostic techniques, psychotraining exercises, business and story-role games, situational tasks, practical tasks. An innovative approach to conducting practical classes will contribute to the formation of higher psychological professional competence in higher education.
Цільмак О. М. Плани практичних занять з навчальної дисципліни «Психологічне консультування» : практикум. - Одеса : Фенікс, 2021. - 102 с.