Підстави та порядок подання скарги про вчинення адвокатом дисциплінарного проступку - Костюк, О. О. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджується правова природа подання скарги про вчинення адвокатом дисциплінарного проступку. Стаття розкриває підстави та порядок ініціювання питання про дисциплінарну відповідальність адвоката.
Костюк О. О. Підстави та порядок подання скарги про вчинення адвокатом дисциплінарного проступку / О. О. Костюк // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 367-370.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; дисциплінарна відповідальність; дисциплінарний проступок; скарга; приводи для порушення дисциплінарної справи; юридична відповідальність; гарантії діяльності адвоката