Видеоконференция и телефонная конференция как способ обеспечения права на конфронтацию при производстве по уголовному делу - Аленин, Ю. П. (Одеса: Фенікс, 2012)
Статтю присвячено дослідженню застосування режиму відеоконференції та телефонної конференції при провадженні кримінальної справи. Досліджено підстави та умови застосування режиму відеоконференції та телефонної конференції у кримінальному провадженні. Зазначено, що правова база використання технічних засобів і технологій у режимі відеоконференції та телефонної конференції не повною мірою відповідає вимогам забезпечення прав і свобод людини.
Аленін Ю. П. Видеоконференция и телефонная конференция как способ обеспечения права на конфронтацию при производстве по уголовному делу / Ю. П. Аленіна // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.344-346.
Keywords: відеоконференція; телефонна конференція; технічні засоби зв'язку; дистанційне досудове розслідування; дистанційне судове провадження; провадження кримінальної справи