Використання сонячних колекторів у системах обігріву приміщень - Русу, Олександр Петрович; Гай, Д. О.; Устенко, А. Ю. (My University, 2018)
Запропоновані способи використання сонячних колекторів можуть стати основою для розробки нових пристроїв та систем для обігріву приміщень, що дозволять зменшити витрати органічних видів палива та рівень екологічного навантаження на довколишнє середовище.
Русу О. П. Використання сонячних колекторів у системах обігріву приміщень / О. П. Русу, Д. О. Гай, А. Ю. Устенко // Вісник КНУТД. – 2018. – №4 (124). – С. 26-33.
Keywords: сонячний колектор; кондиціонер; система обігріву; тепловий насос; альтернативна/сонячна енергетика; solar collector; air conditioning; heating system; heat pump; alternative / solar energy; Research Subject Categories::TECHNOLOGY