Дискурсивний простір поняття "ненасильницька політична боротьба" - Полухіна, Аліна Валеріївна (Одеса, 2014)
У статті проаналізовані різні підходи до визначення поняття «політична боротьба», «ненасильницька боротьба». Запропоновано власне визначення поняття «ненасильницька політична боротьба».

The article analyzes the various approaches to the definition of «political struggle», «non-violent struggle». Proposed own definition of «non-violent political struggle».
Полухіна А. В. Дискурсивний простір поняття "ненасильницька політична боротьба" / А. В. Полухіна // Актуальні проблеми політики : зб. наук. праць / НУ "ОЮА" ; Південноукр. центр гендерних досліджень; / Голов. ред. доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України, академік АПН України С. В. Ківалов. – Одеса, 2014. – Вип. 51. – С. 248-254.
Keywords: політична боротьба; ненасильницька боротьба; ненасильницька політична боротьба; соціальна проблематика; политическая борьба; ненасильственная борьба; ненасильственная политическая борьба; социальная проблематика; political struggle; non-violent struggle; non-violent political struggle; social issues