Проблеми реформування податкової системи України - Латковська, Тамара Анатоліївна; Латковская, Тамара Анатольевна; Latkovska, Tamara A.; Латковська, Т. А.; Латковская, Т. А.; Latkovska, T. A. (Херсон : Гельветика, 2018)
Статтю присвячено висвітленню проблем реформування податкової системи України, ефективне функціонування якої детермінує фінансову незалежність будь-якої держави, створює умови для розвитку економіки та бізнесу і є однією з основних та визначальних складників діяльності держави.

Проблемы реформирования налоговой системы Украины. Статья посвящена освещению проблем реформирования налоговой системы Украины, эффективное функционирование которой детерминирует финансовую независимость любого государства, создает условия для развития экономики и бизнеса и является одной из основных и определяющих составляющих деятельности государства.

Problems of Reforming the Tax System of Ukraine. The article is devoted to the problems of reforming the tax system of Ukraine, the effective functioning of which determines the financial independence of any state, creates conditions for the development of economy and business and is one of the main and determining factors of the state’s activities.
Латковська Т. А. Проблеми реформування податкової системи України / Т. А. Латковська // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 22 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Херсон : Гельветика, 2018. – C. 62-71.
Keywords: податкова система; система податків; податкова політика; податкова реформа; Податковий кодекс; налоговая система; система налогов; налоговая политика; налоговая реформа; Налоговый кодекс; tax system; tax system; tax policy; tax reform; tax code