Медіація як вид адвокатської діяльності - Каменєва, Ю. О. (Одеса:Фелікс, 2013)
Стаття присвячена дослідженню сучасного стану та перспектив участі адвоката у процесі медіації. Особлива увага приділена участі адвоката у цьому процесі - діяльність в якості медіатора.
Каменєва Ю. О. Медіація як вид адвокатської діяльності / Ю. О. Каменєва // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.373-375.
Keywords: медіація; посередництво; адвокат; представництво інтересів; юридичний конфлікт; спір; адвокатська діяльність