Суб'єктний склад правовідносин примусового відчуження нерухомого майна у зв'язку із суспільною необхідністю - Нівня, Михайло Іванович (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню суб’єктного складу правовідносин примусового відчуження нерухомого майна у зв’язку із суспільною необхідністю. Зокрема, аналізується відповідність назви суб’єктів, надається опис їх ролі у примусовому відчуженні, визначається ціль, яку переслідує кожен з суб’єктів, окреслюється коло осіб, що можуть виступати у якості того чи іншого суб’єкту правовідносин примусового відчуження нерухомого майна у зв’язку із суспільною необхідністю.
Нівня М. І. Суб'єктний склад правовідносин примусового відчуження нерухомого майна у зв'язку із суспільною необхідністю / М. І. Нівня // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: Є. О. Харитонов (голов. ред.), О. І. Харитонова (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 25. – С. 42-48.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; суб’єктний склад; нерухоме майно; примусове відчуження; суспільна необхідність; експропріація; subject composition; immovable property; compulsory alienation; public need for expropriation