Співвідношення функцій прокурора та адвоката в змагальному кримінальному судочинстві - Гончаренко, Ю. М. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті проаналізовано взаємовідносини прокурора із захисником-адвокатом в змагальному кримінальному судочинстві. Сформульовано пропозиції для усунення суперечностей та колізій, які виникають між ними в змагальному кримінальному судочинстві.
Гончаренко Ю. М. Співвідношення функцій прокурора та адвоката в змагальному кримінальному судочинстві / Ю. М. Гончаренко // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 38-40.
Keywords: прокурор; адвокат; захисник; кримінальне судочинство; змагальне кримінальне судочинство