Динамічне дослідження шкідливого програмного забезпечення Raccoon Stealer - Старенький, Іван; Starenkiy, Ivan (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У тезах розглянуто практичний випадок дослідження шкідливого програмного забезпечення типу «Stealer», а саме «Raccoon Stealer». Наведено перелік програмних продуктів за допомогою яких проводиться динамічне дослідження. The theses examine a practical case of analyzing malicious software of the Stealer type, specifically Raccoon Stealer. A list of software tools used to perform dynamic analysis is provided.
Dynamic research of Raccoon Stealer Malware
Старенький І. Динамічне дослідження шкідливого програмного забезпечення Raccoon Stealer / І. Старенький // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 234-237. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31225
Keywords: Raccoon Stealer; динамічне дослідження; оболонка PowerShell; віртуальне середовище; Malware; Dynamic Research; Operating System; Program Shell «PowerShell»; Isolated Virtual Environment