Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування» Приходько С.Б. 2. Стрелковська І.В., Приходько С.Б., Григор’єва Т.І. Об’єктно-орієнтоване програмування : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Стрелковська І.В., Приходько С.Б., Григор’єва Т.І. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 19 с. 3. Робоча програма навчальної дисципліни навчальної дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування» Приходько С.Б.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування» ; Міжнар. ун-т. – Одеса, 2026.