Відображення політичного стану держави в архітектурі столиці - Караєва, С. Р. (Одеса, 2017)
В статті розкрито питання щодо відображення політичного стану держави в архітектурі столиці. В статті продемонстровано зв'язок архітектури та політики на прикладах політичного стану держави.
Караєва С. Р. Відображення політичного стану держави в архітектурі столиці / С. Р. Караєва // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 61-63.
Keywords: архітектура; політика; держава; символічна політика; візуалізація; свідомість