Визначальні засади оформлення кримінального закону - Мусиченко, Ольга Михайлівна; Мусиченко, О. М.; Musychenko, Olha M. (Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019)
У статті наголошується на впливові зовнішніх компонентів законодавчої техніки кримінального закону на його зрозумілість. Визначено визначальні засади зовнішнього оформлення тексту кримінального закону, доведено, що дотримання вказаних принципів є запорукою його досконалості.
Мусиченко О. М. Визначальні засади оформлення кримінального закону / О. М. Мусиченко // Новітні кримінально-правові дослідження – 2019 : альманах наукових досліджень / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019. – С. 144-151.
Keywords: законодавча техніка; кримінальний закон; засоби зовнішньої законодавчої техніки; мова кримінального закону; принципи зовнішньої законодавчої техніки; legislative technique; criminal law; means of external legislative technique; the language of criminal law; principles of external legislative technique; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE