Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» Русу Олександр Петрович. 2. Стрелковська І.В., Русу О.П. Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів. 3. Русу О.П. Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів : Конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання]. Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 41 с. 4. Русу О.П. Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів. Конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання]; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 21 с. 5. Русу О.П. Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів : Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 15 с. 6. Робоча програма Русу О.П. Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32450