Кримінально-правова характеристика обтяжуючих обставин у злочинах проти безпеки виробництва - Перов, Р. В. (Одеса, 2016)
В статті розглянуто особливості визначення кримінально-правової характеристики обтяжуючих обставин у злочинах проти безпеки виробництва. Проаналізовано поняття охорона праці, його зміст і значення для кримінально-правової кваліфікації.
Перов Р. В. Кримінально-правова характеристика обтяжуючих обставин у злочинах проти безпеки виробництва / Р. В. Перов // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 201-205.
Keywords: злочини проти безпеки виробництва; кваліфікація; об'єктивна сторона; охорона праці; техніка безпеки; кримінально-правова характеристика; обтяжуючі обставини