Міжнародний комерційний арбітраж : навчально-методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня; галузь знань - 08 «Право», спеціальність - 081 «Право» - Волощук, Оксана Троянівна; Волощук, О. Т. (Чернівці, 2024)
Навчально-методичний посібник містить програму курсу «Міжнародний комерційний арбітраж», теми та плани семінарських занять, завдання для виконання самостійної роботи, задачі, тестові завдання, а також список рекомендованої літератури для вивчення курсу та перелік питань до підсумкового контролю знань. Дане видання є допомогою для успішної підготовки студентів до складання заліків та іспитів. Призначене для вчених, викладачів вищих юридичних навчальних закладів, юристів-практиків, студентів і для всіх, хто цікавиться проблемами організації та діяльності міжнародного комерційного арбітражу.
Волощук О. Т. Міжнародний комерційний арбітраж : навч.-метод. реком. для здоб. вищої освіти першого (бакалавр.) рівня; галузь знань - 08 «Право», спец. - 081 «Право» / Укл.: Волощук О. Т. - Чернівці, 2025. - 64 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29425
Keywords: арбітражні органи; розгляд спорів; національні судові системи; правове становище учасників арбітражного процесу; механізми і інструменти арбітражного процесу