Інтелектуальна власність в індустрії моди - Токарева, Віра Олександрівна (Одеса, 2018)
У статті розглядаються теоретичні аспекти охорони творів інтелектуальної власності в індустрії моди. Забезпечити захист творів в індустрії моди покликані такі інструменти захисту інтелектуальної власності як: знаки для товарів та послуг, патент на дизайн та авторське права. Вони покликані захистити від копіювання та запозичення технологій іноземними та вітчизняними товаровиробниками. Проаналізовані засоби захисту творів інтелектуальної власності в індустрії моди та їх властивості.
Токарева В. О. Інтелектуальна власність в індустрії моди / В. О. Токарева // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 28. – С. 88-92.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; авторське право; копіювання; товарний знак; копіювання індустрії моди; фірмовий стиль; право індустрії моди; copyright; trademark; fashion industry; trade dress; the fashion law