Власні спеціальні криміналістичні знання слідчого та детектива - Загородній, Віктор; Zahorodnii, Victor; Загородній, Ігор; Zahorodnii, Ihor (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У тезах розкрито зміст власних спеціальних криміналістичних знань слідчого та детектива як інтегрованої системи теоретичних, технічних, тактичних і психологічних компетентностей, що забезпечують ефективність досудового розслідування. The abstract reveals the content of the investigatorʼs and detectiveʼs own special forensic knowledge as an integrated system of theoretical, technical, tactical and psychological competencies that ensure the effectiveness of pre-trial investigation.
Own special forensic knowledge of the investigator and detective
Загородній В. Власні спеціальні криміналістичні знання слідчого та детектива / В. Загородній, І. Загородній // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 190-193. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31241
Keywords: криміналістика; спеціальні знання; слідчий; детектив; тактика; техніка; докази; розслідування; criminalistics; special knowledge; investigator; detective; tactics; techniques; evidence; investigation