Філософія пробації : трансформація поглядів на сутність та цілі поводження зі злочинцями (період після 1990 - х рр.). - Ягунов, Д.В.; Ягунов, Д.В.; Jagunov, D (My University, 2011)
The article is focused on issues of transformation of philosophi- cal and conceptual basis of penal systems of the Western countries by the example of the probation services. The article examines from the early XXIst century.
Ягунов Д.В.Філософія пробації : трансформація поглядів на сутність та цілі поводження зі злочинцями (період після 1990 - х рр.). / Д.В.Ягунов // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 12-18 . С.198 - 206.
Keywords: Служби пробації; Пенітенціарна політика; Філософія покарань; Трансформація філософсько - правових основ функціонування пенітенціарних систем західних стран; Трансформация философско - правовых основ функционирования пенитенциарных систем западных стран; Философия наказаний; Пенитенциарная политика; Службы пробации; probation Service; Penal policy; The philosophy of punishment; he transformation of the philosophical - the legal basis for the functioning of penitentiary systems of Western countries