Інформаційні ресурси: зміст та проблеми нормативного забезпечення - Червякова, О. Б. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті окреслено нові підходи щодо визначення категорій інформаційні ресурси: зміст та проблеми нормативного забезпечення. Зазначається, що інформаційні ресурси нині стають системотворчим фактором життєдіяльності суспільства.
Червякова О. Б. Інформаційні ресурси: зміст та проблеми нормативного забезпечення / О. Б. Червякова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.27-29.
Keywords: інформаційний ресурс; інформаційна безпека; інформація; соціальний розвиток