Судова експертиза у протидії організованій злочинності - Баулін, Олег; Baulin, Oleg; Полянський, Антон; Polianskyi, Anton (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У тезах розглянуто використання можливостей судової експертизи як засобу протидії організованої злочинності. Визначено види судових експертиз, проведення яких сприяє доказуванню проявів організованої злочинності. The theses discuss the use of judicial expertise as a means of combating organized crime. The types of judicial examinations that contribute to proving manifestations of organized crime are identified.
Forensic expertise in combating organized crime
Баулін О., Полянський А. Судова експертиза у протидії організованій злочинності / О. Баулін, А. Полянський // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 46-50. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31301
Keywords: експертиза; судова експертиза; досудове розслідування; кримінальне судочинство; організована злочинна група; злочинна організація; expertise; forensic examination; pre-trial investigation; criminal proceedings; organized criminal group; criminal organization