Специфіка викладання міжнародного морського права та морського приватного права для студентів різних спеціальностей: досвід кафедри морського та господарського права НУК - Сандюк, Г. О.; Дубинський, О. Ю. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2018)
Стаття присвячена методиці викладання міжнародного морського права та морського приватного права. Врахований досвід викладачів кафедри морського та господарського права НУК імені адмірала Макарова. Досліджена відмінність у тематичних планах, методах викладання морського права для студентів спеціальностей 081 «Право», 271 «Річковий та морський транспорт» (спеціалізації «Експлуатація суднового електрообладнання та засобів автоматики» та «Експлуатація суднових енергетичних установок») та 135 «Суднобудування».

The article is devoted to the method of the teaching of the Law of the Sea and Maritime Law. The experience of the Maritime and Commercial Law Department of Admiral Makarov National University of Shipbuilding is taken into account. The dissertation explores the distinction between thematic plans, methods of teaching of the Law of the Sea for students of specialties 081 «Law», 271 «River and sea transport» (specialization «Operation of marine electrical equipment and means of automation» and «Exploitation of marine power plants») and 135 «Shipbuilding».

Статья посвящена методике преподавания международного морского права и морского частного права. Учтен опыт преподавателей кафедры морского и хозяйственного права НУК имени адмирала Макарова. Исследовано отличие в тематических планах, методах преподавания морского права для студентов специальностей 081 «Право», 271 «Речной и морской транспорт» (специализации «Эксплуатация судового электрооборудования и средств автоматики» и «Эксплуатация энергетических установок») и 135 «Судостроение».
Сандюк Г. О. Специфіка викладання міжнародного морського права та морського приватного права для студентів різних спеціальностей: досвід кафедри морського та господарського права НУК / Г. О. Сандюк, О. Ю. Дубинський // Lex Portus : юрид. наук. журн. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред. ради), Б. А. Кормич (голов. ред.), І. В. Сафін (заст. голов. ред.), Т. В. Аверочкіна (наук. ред., відп. секр.) [та ін.] ; НУ "ОЮА", ГО "МА Святий Миколай". - Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2018. - № 2. – C. 223-233.
Keywords: методика; викладання; морське право; methodology; teaching; maritime law; Law of the Sea; методика; преподавание; морское право