Герменевтичний аналіз категорії «міжнародна програма» у контексті теорії міжнародного права - Бабин, Б. В.; Бабін, Б. В.; Babin, B. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2009)
У статті проаналізовані наукові погляди на проблему визначення феномена міжнародних програм. Проводиться герменевтичний аналіз категорії «програма» з позицій теорій програмного управління та міжнародного права.
Бабін Б. В. Герменевтичний аналіз категорії «міжнародна програма» у контексті теорії міжнародного права // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Ю. М. Оборотов (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2009. – Вип. 50. - С. 122-128.
Keywords: програмне управління; міжнародне право; програма; герменевтичний аналіз; програмное управление; международное право; герменевтический анализ; program management; international law; program; hermeneutic analysis