Інститут адвокатури і державна влада: їх взаємовплив - Кулачинська, М. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті досліджуються проблеми взаємовідносин адвокатури з органами державної влади, виявляються тенденції розвитку цих відносин з позицій критерію незалежності адвокатури й розвитку демократичних засад її самоврядування.
Кулачинська М. В. Інститут адвокатури і державна влада: їх взаємовплив / М. В. Кулачинська // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.524-525.
Keywords: адвокатура; права людини; принцип незалежності адвокатури; адвокатура й держава