Планування розслідування як окреме криміналістичне вчення - Тіщенко, В. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті досліджено особливості організації планування під час розслідування злочинів у сфері службової діяльності в умовах перешкоджання процесу розкриття даних протиправних діянь з боку зацікавлених об'єктів.
Тіщенко В. В. Планування розслідування як окреме криміналістичне вчення / В. В. Тіщенко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.416-418.
Keywords: злочин; службова діяльність; протидія; розслідування; планування