Особливості захисту адвокатом інженера з технічної інвентаризації нерухомого майна як свідка в кримінальному провадженні - Гніздовська, Н. М. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті досліджено питання захисту адвокатом інженера з технічної інвентаризації нерухомого майна як свідка в кримінальному провадженні. Зазначено, що при наданні правової допомоги з інвентаризації нерухомого майна при підготовці до допиту та під час його проведення необхідно врахувати специфіку обов'язків та повноважень клієнта і, виходячи з цього, будувати правову позицію у справі.
Гніздовська Н. М. Особливості захисту адвокатом інженера з технічної інвентаризації нерухомого майна як свідка в кримінальному провадженні / Н. М. Гніздовська// Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 81-85.
Keywords: захист; адвокат; інженер інвентаризації нерухомого майна; свідок; кримінальне провадження