Концепти ПРОСТІР (空间), ЧАС (时间) та ЧАС-ПРОСТІР (时空) у китайських фразеологічних одиницях чен’юй крізь призму метафори - Цимбал, С. В.; Цимбал, Світлана Віталіївна; Tsimbal, S. V. (Одеса, 2017)
Статтю присвячено дослідженню процесу метафоричної актуалізації концептів ПРОСТІР, ЧАС та ЧАС-ПРОСТІР у фразеологічних одиницях чен’юй сучасної китайської мови на основі теорії концептуальної метафори Дж. Лакоффа та М. Джонсона.

The article deals with the investigation of the metaphorical updating process of the SPACE, TIME and TIME-SPACE concepts in the phraseological units chengyu of modern Chinese language, based on the Conceptual Metaphor Theory by G. Lakoff and M. Johnson.
Цимбал С. В. Концепти ПРОСТІР (空间), ЧАС (时间) та ЧАС-ПРОСТІР (时空) у китайських фразеологічних одиницях чен’юй крізь призму метафори / С. В. Цимбал // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.2. – С. 161-165.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; концепт; простір; час; концептуальна метафора; чен’юй; concept; space; time; conceptual metaphor