Реформування прокуратури України в умовах глобалізації: основні принципи функціонування - Загородній, В. Є.; Загородний, Е. И.; Zagorodniy, V. E. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
В сучасних умовах розвитку нашої держави відбуваються процеси глобалізації, які впливають на всі сфери суспільного життя. Реформування органів прокуратури сприяє виникненню нових завдань щодо удосконалення діяльності органів прокуратури. Ці процеси впливають на зміну законодавства у цій сфері та більш досконале вивчення принципів діяльності органів прокуратури.
Загородній В. Є. Реформування прокуратури України в умовах глобалізації: основні принципи функціонування / В. Є. Загородній // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 95-102.
Keywords: прокуратура; глобалізація; принципи права; принцип гласності; реформування прокуратури; глобализация; принципы права; принцип гласности; реформирование прокуратуры; prosecutor; globalization; principles of law; the principle of transparency; reforming the prosecution