Використання GPT для автоматичного оцінювання стилю коду студентів - Клімішина, І. В.; Клімішина, Ірина Вікторівна; Прокоп, Юлія Віталіївна (Одеса : Бондаренко М. О., 2023)
Перевірка якості коду в студентських програмах і формування зворотного зв’язку з поясненням зазвичай вимагає великих витрат часу, тому автоматизація цього процесу є вельми актуальною. Доведено ефективність технології GPT для перевірки правил стилю коду, які не можуть бути перевірені автоматично стандартними засобами.
Прокоп Ю. В., Клімішина І. В. Використання GPT для автоматичного оцінювання стилю коду студентів / Ю. В. Прокоп, І. В. Клімішина // Міжнародна конференція «Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії» (ПТІКІ'2023), Одеса, 17-20 липня 2023 р. : матер. конф. / Міжнар Гуманітар. Ун-т. – Одеса : Бондаренко М. О., 2023. – С. 30-34.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY