Виклики інформаційних технологій демократичному процесу в XXI cтолітті - Петров, М. М. (Київ, 2019)
У статті розглядаються основні аспекти використання сучасних інформаційних технологій в демократичному процесі в XXI столітті. Охарактеризовані напрямки впровадження інформаційних технологій в демократичний процес. Зроблено висновок, що для розуміння багатьох сучасних політичних процесів та світової політичної динаміки необхідним є розглядання та вивчення викликів сучасних інформаційних технологій демократії.
Петров М. М. Виклики інформаційних технологій демократичному процесу в XXI cтолітті / М. М. Петров // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 131-135.
Keywords: інформаційні технології; інформаційні системи; демократичний процес; інтернет; суспільство і держава; політичні процеси