Поняття сексуальних домогань (sexual harassment) в міжнародному праві - Піть, Ігор Юрійович (Одеса : Гельветика, 2020)
В статті автор розглядає утиск прав жінок, постраждалих від сексуальних домогань, на його думку це одна з самих важливих проблем нашого часу, яка потребує безсумнівних змін, не тільки на національному законодавстві але й на міжнародній арені.
Піть І. Ю. Поняття сексуальних домогань (sexual harassment) в міжнародному праві / І. Ю. Піть // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 126-128.
Keywords: утиск прав жінок; сексуальні домогання; Європейський парламент; Рада Європейського союзу; міжнародне право