Морально-правові аспекти взаємодії державного обвинувача з судом та іншими учасниками судового розгляду - Остапець, В. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті проаналізовано морально-правові аспекти взаємодії обвинувача з судом та іншими учасниками судового розгляду. Робиться висновок про функціональне переобтяження державного обвинувача і водночас про неможливість обмеження його діяльності лише здійсненням кримінального переслідування.
Остапець В. О. Морально-правові аспекти взаємодії державного обвинувача з судом та іншими учасниками судового розгляду / В. О. Остапець // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.193-194.
Keywords: обвинувачення; державне обвинувачення; кримінальне переслідування; державний обвинувач; прокурор