Генерал-прокурори Російської імперії ХІХ ст. та їхня роль у розвитку діяльності прокуратури - Феоктістова, О. М.; Феоктистова, О. М.; Feoktistova, O. M. (Одеса : Юридична література, 2013)
У статті висвітлюється діяльність та взагалі життя деяких видатних генерал-прокурорів ХІХ ст. Російської імперії, до складу якої входила значна частина українських земель. Також у статті зазначається про їхній вплив на розвиток органів прокуратури на українських землях у складі Російської імперії.
Феоктістова О. М. Генерал-прокурори Російської імперії ХІХ ст. та їхня роль у розвитку діяльності прокуратури / О. М. Феоктістова // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук.пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, НУ "ОЮА". – Одеса: Юридична література, 2013. – Вип. 70. - С. 154-160.
Keywords: прокуратура; генерал-прокурор; діяльність органів прокуратури; деятельность органов прокуратуры; office of public prosecutor; general prosecutors; activity of organs of office of public prosecutor