Особливості дисциплінарної відповідальності адвокатів за порушення норм адвокатської етики - Воронюк, В. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті досліджено адвокатську етику та дисциплінарну відповідальність адвоката за її порушення, доведено необхідність і доцільність такої відповідальності . Зроблено висновок, що дисциплінарна відповідальність адвокатів є важливим складником їх правового статусу, який виконує функцію забезпечення високого рівня фахової компетентності й цілісності адвокатури як правозахисного інституту громадянського суспільства.
Воронюк В. В. Особливості дисциплінарної відповідальності адвокатів за порушення норм адвокатської етики / В. В. Воронюк // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 312-314.
Keywords: юридична етика; адвокат; адвокатська етика; дисциплінарна відповідальність; соціальні мережі