Суб’єктивні фактори, які негативно впливають на розвиток науки адміністративного права - Миколенко, О. І.; Миколенко, А. И.; Mikolenko, A. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена розгляду суб’єктивних факторів, які негативно впливають на розвиток юридичної науки в Україні. Розкривається їх сутність та особливості прояву в науці адміністративного права.
Миколенко О. І. Суб’єктивні фактори, які негативно впливають на розвиток науки адміністративного права / О. І. Миколенко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 453-458.
Keywords: юридична наука; наука адміністративного права; три рівні наукового пізнання; суб’єктивний фактор; юридическая наука; наука административного права; три уровня научного познания; субъективный фактор; jurisprudence; the science of administrative law; three levels of scientific knowledge; the subjective factor