Науково-технічні напрями конструювання ефективної системи кіберзахисту - Трофіменко, Олена Григорівна; Трофименко, Елена Григорьевна; Trofimenko, Elena G. (My University, 2019)
В статті розглянуто сучасні суспільно-політичні та інформаційні виклики. Визначені науково-технічні напрями створення ефективної системи кіберзахисту України. Показано, що у рамках комплексної протидії кіберзагрозам, необхідно здійснювати розробку ефективного механізму протидії загрозам у кібернетичній сфері, у контексті запровадженню контрзаходів, які мінімізують вразливость систем зв'язку.
Трофіменко О. Г. Науково-технічні напрями конструювання ефективної системи кіберзахисту / О. Г. Трофіменко // Кібербезпека в сучасному світі : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. ( м . Одеса, 29 листоп. 2019 р.) / за ред. О. В. Дикого ; уклад .: Я. І. Кузьма, Т. Ф. Стоянова, Ю.Ю. Пастернак. - Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2019.
Keywords: кібербезпека; кіберзагрози; інформаційна безпека; кибербезопасность; киберугрозы; информационная безопасность; cybersecurity; cybercrime; information security