Питання конституційного та муніципального права: навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня - Афанасьева, Мар'яна Володимирівна; Afanasyeva, Maryana V.; Афанасьева, М. В. (Одеса : НУ «ОЮА», 2021)
Підготовка кваліфікованих науково-педагогічних і наукових кадрів в аспірантурі потребує інтеграції навчання і практики, ефективного застосування всіх елементів наукового та навчально-виховного процесу із врахуванням сучасної освітньої методики та інформаційних технологій. Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Питання конституційного та муніципального права» містить виклад навчального матеріалу з актуальної проблематики науки конституційного права, методичні вказівки і рекомендації щодо викладання дисципліни та організації самостійної роботи студентів. До змісту навчально-методичного посібника включені,зокрема, наукові напрацювання кафедри конституційного права Національного університету «Одеська юридична академія». Для аспірантів та викладачів конституційного права юридичних вишів і факультетів.
Афанасьєва М. В. Питання конституційного та муніципального права: навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня. / М. В. Афанасьєва. - Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2021. – 112 с. https://doi.org/10.32837/11300.16158
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Конституціоналізм; конституціоналістика; конституційна аксіологія; Конституційна інженерія; Конституційна конфліктологія; Місцеве самоврядування; Конституційне реформування