Психологія здоров’я : навчально-методичні рекомендації - Татьянчиков, Андрій Олександрович; Татьянчиков, А. О.; Татьянчиков, Андрей Александрович; Tatianchykov, Andrii O. (Одеса : Фенікс, 2021)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Психологія здоров’я» розроблено відповідно до навчального плану і складається з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни допоможе студентам орієнтуватися в теоретичних питаннях фізичного та психічного здоров’я, виділяти моделі здорової особистості, психологічних особливостях здорового способу життя, методах збереження фізичного та психічного здоров’я, досліджувати чинники, які впливають на здоров’я особистості. Матеріали призначені для студентів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «психологія».

Учебно-методические рекомендации по курсу «Психология здоровья» разработаны в соответствии с учебным планом и состоят из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, вопросов к самоконтролю, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины поможет студентам ориентироваться в теоретических вопросах физического и психического здоровья, выделять модели здоровой личности, в психологических особенностях здорового образа жизни, методах сохранения физического и психического здоровья, исследовать факторы, которые влияют на здоровье личности. Материалы предназначены для студентов факультета психологии, политологии и социологии Национального университета «Одесская юридическая академия», обучающихся по специальности «психология».

Educational and methodological recommendations for the course "Psychology of Health" are developed in accordance with the curriculum and consist of a curriculum of the course, guidelines for practical exercises, questions for self-control, tasks for independent work and a list of recommended literature. The study of the discipline will help students navigate the theoretical issues of physical and mental health, highlight the models of a healthy personality, in the psychological characteristics of a healthy lifestyle, methods of maintaining physical and mental health, and explore factors that affect the health of the individual. The materials are intended for students of the Faculty of Psychology, Political Science and Sociology of the National University "Odessa Law Academy", studying in the specialty "Psychology".
Татьянчиков А. О. Психологія здоров’я : навчально-методичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету психології, політології та соціології) ; кафедра психології НУ «Одеська юридична академія» / А. О. Татьянчиков. - Одеса : Фенікс, 2021. - 34 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology