Розумний строк в адміністративному процесі - Писаренко, Г. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
Статтю присвячено розкриттю змісту та юридичної природи поняття "розумні строки" в адміністративному судочинстві. З'ясовано значення дотримання судом критеріїв розумності строків під час розгляду адміністративних справ.
Писаренко Г. М. Розумний строк в адміністративному процесі / Г. М. Писаренко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.58-60.
Keywords: строки; розумні строки; строки розгляду справи; адміністративне судочинство