Щодо правових засад охорони джерел питного водопостачання в Україні - Білець, Лілія Миколаївна (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена актуальному для України питанню сутності та змісту державної політики у сфері питного водопостачання. Зазначено, що потрібно провести роботу з узгодженням нормативних документів у сфері стандартизації систем питного водопостачання для недопущення погіршення якості води та відповідності вимогам Директиви ЄС.
Білець Л. М. Щодо правових засад охорони джерел питного водопостачання в Україні / Л. М. Білець // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 22-24.
Keywords: державна політика; державне управління; вироблення державної політики; питне водопостачання; децентралізація