Проблеми та перспективи укладання шлюбного договору - Яцута, Яна Миколаївна (Одеса: Фелікс, 2021)
Стаття присвячена розгляду питань, що стосуються проблем договірного регулювання шлюбних відносин в Україні.
Яцута Я. М. Проблеми та перспективи укладання шлюбного договору / Я. М. Яцута // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр.наук. конф. ( м. Одеса, 10 грудня 2021 р. ) / МОН України НУ «ОЮА» ; за заг. ред. д.ю. н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021. – С. 353-357.
Keywords: шлюб; шлюбний договір; шлюбно-сімейні правовідносини; Сімейний кодекс України; одруження