Управлінська робота та впровадження наукових проєктів : навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки», спеціальності 033 «Філософія» - Мельничук, Ольга Степанівна; Чувакова, Ганна Михайлівна; Melnychuk, Olha S.; Chuvakova, Hanna M. (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Управлінська робота та впровадження наукових проєктів». У посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, а також рекомендований перелік джерел. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньої програми «Філософія медійних практик» за спеціальністю 033 «Філософія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за другим (магістерським) рівнем вищої освіти. The educational and methodological manual is intended for higher education students studying the discipline "Management work and implementation of scientific projects". The manual outlines the content of the academic discipline by topics of lectures and practical classes, practical tasks from the course, a list of topics for independent work, questions for testing knowledge of the academic discipline, as well as a recommended list of sources. The educational and methodological manual was prepared in accordance with the educational program "Philosophy of Media Practices" in the specialty 033 "Philosophy" and is recommended for use in educational work in the training of specialists at the second (master's) level of higher education.
Мельничук О. С. Управлінська робота та впровадження наукових проєктів : навч.-метод. посіб. для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. осв. галузі знань 03 «Гуманітарні науки», спец. 033 «Філософія» [Електронне видання] / уклад.: О. С. Мельничук, Г. М. Чувакова ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 106 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28431 ; https://doi.org/10.32837/11300.28431
Keywords: наукові проєкти у сфері філософії медійних практик; організація дослідницької команди наукового проєкту; міждисциплінарні методологічні принципи у наукових проєктах; наукові проєкти з філософії медійних практик; наукові задачи; впровадження наукових проєктів у вітчизняні та європейські інтеграційні медійні практики; scientific projects in the field of philosophy of media practices; organization of research scientific project teams; interdisciplinary methodological principles in scientific projects; scientific projects on the philosophy of media practices; scientific tasks; implementation of scientific projects in domestic and European integration media practices