Аналіз світових тенденцій розвитку вищої професійної освіти - Логінова, Наталія Іванівна; Логинова, Наталья Ивановна; Loginova, Natal'ja (My University, 2002)
The paper analyzes world trends in higher professional education.
Логінова Н. І. Аналіз світових тенденцій розвитку вищої професійної освіти / Н. І. Логінова // Наука і сучасність : зб. наук. пр. Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. – Київ : Логос, 2002. – Том ХХХІІІ. – С. 83–90.
Keywords: вища освіта; університети; студенти; підготовка фахівців; вища професійна освіта; высшее образование; университеты; студенты; подготовка специалистов; высшее профессиональное образование; higher education; universities; students; training of specialists; higher vocational education