Дотримання прав особи при переданні кримінального переслідування - Широбокова, Лілія Олександрівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті зазначено, що дотримання процедури є невід'ємною складовою забезпечення прав особи є запорукою та важливим елементом забезпечення верховенства права при переданні кримінального переслідування і саме від рівня дотримання прав залежить імідж країни та безпека особи під час здійснення кримінального переслідування.
Широбокова Л. О. Дотримання прав особи при переданні кримінального переслідування / Л. О. Широбокова // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 253-257.
Keywords: права особи; кримінальне переслідування; кримінальне провадження; Кримінально процесуальний кодекс України; обвинувачення; обвинувачений