Захист прав людини в сучасному міжнародному та європейському праві : навч.-метод. посібник - Бехруз, Хашматулла Набійович; Гриб, Анна Миколаївна; Гребенюк, Дмитро Олегович; Дронов, Владислав Юрьевич; Мануїлова, Катерина Вікторівна; Федорова, Тетяна Сергіївна; Харитонов, Роман Феликсович (Одеса : Фенікс, 2023)
У навчально-методичному посібнику викладено основні питання захисту прав людини в сучасному міжнародному та європейському праві, розкрито зміст тематики дисципліни з посиланнями на літературу, наведено перелік питань до заліку. Призначено для здобувачі вищої освіти денної та заочної форми навчання за спеціальністю 293 «Міжнародне право» Національного університету «Одеська юридична академія».
Захист прав людини в сучасному міжнародному та європейському праві : навч.-метод. посібник / Х. Бехруз, А. Гриб [та ін.] ; за ред. Х. Бехруз; НУ «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023.– 62 с.– (Серія: навчально-методичні посібники). – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27334
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; захист прав людини; права людини; міжнародні стандарти прав людини; міжнародні механізми захисту прав людини; загальносвітові механізми захисту прав людини; європейські механізми захисту прав людини; регіональні системи захисту прав людини