Теоретичні та практичні засади організації морського бізнесу : Колективна монографія. - Балджи, Марина Дмитрівна; Савельєва, Ірина Владиславівна; Котлубай, Олексій Михайлович; Наврозова, Юлія Олександрівна; Гребенник, Наталія Григорівна; Матвієнко, Марина Валеріївна; Щербина, Вероніка Володимирівна; Чебанова, Тетяна Євгенівна; Холоденко, Анатолій Михайлович; Крисюк, Лариса Михайлівна (Одеса : ОНМУ, 2022)
У монографії досліджується широке коло питань, що стосуються управління якістю продукції та послуг підприємств морського транспорту, особливостей психології ділових відносин у морському бізнесі, оптимізації виробничо-транспортних систем за критерієм інтенсивності прибутку, оцінки потенціалу портових підприємств у системі експорту зернових культур, фрахтових тарифів, витрат на морський транспорт та їхній вплив на кінцеву ціну товарів, оцінки фінансово-економічної безпеки підприємств портового бізнесу, тенденції розвитку інноваційної діяльності в морському бізнесі напрямів мотивації та стимулювання працівників логістичної компанії. Монографія призначена для науковців, викладачів, аспірантів, студентів, фахівців та підприємців, що займаються питаннями організації морського бізнесу, широкого кола читачів, які цікавляться актуальними проблемами та можливостями розвитку морського бізнесу.
Теоретичні та практичні засади організації морського бізнесу : Колективна монографія / М. Д. Балджи, І. В. Савельєва, О. М. Котлубай, Ю.О. Наврозова та ін. - Одеса : ОНМУ, 2022. - 404 с. DOI 10.31375/978-966-7716-89-9
Keywords: протекціоністська політика національного торговельного судноплавства; реформування суднобудування; якість продукції та послуг підприємств морського транспорту; фрахтові тарифи; Транспортна задача; Оптимізація маршрутів морських круїзів; мотивація та стимулювання працівників логістичної компанії; психологія ділових відносин у морському бізнесі; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics