Проблема сплати аліментів в умовах пандемії COVID-19 - Мякотіна, Тетяна Ігорівна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті зроблено висновки, що в Україні передбачена можливість звільнення від сплати заборгованості за аліментами, а також їх зменшення, в зв'язку із погіршенням матеріального становища платника аліментів, причиною якого є обставини, що мають істотне значення і ведення карантинних обмежень. беззаперечно, є однією із них.
Мякотіна Т. І. Проблема сплати аліментів в умовах пандемії COVID-19 / Т. І. Мякотіна // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 188-190.
Keywords: аліменти; COVID-19; Сімейний кодекс України; Конвеція ООН; права дитини